Kundelogin +45 21 81 82 93

VIELSESRINGE OG BESTILLINGSOPGAVER.

 

SMYKKER PÅ BESTILLING

……………………………………………………………………………………

 

Hos by JÆGER laver jeg smykker på bestilling, så tøv endelig ikke med at dele dine ideer. Sammen kan vi skabe dit drømmesmykke, hvad end det er til dig eller en du har kær.

 

Jeg laver også forlovelses- og vielsesringe, samt tematiske smykker. Kig også forbi og se mig brede udvalg af egne designs.

 

Som faglært guldsmed tilbyder jeg professionel sparring og vejledning under hele processen. Del gerne dine ideer så vi sammen kan skabe det du ønsker.

 

KOM FORBI TIL EN FREMVISNING

……………………………………………………………………………………

Du har mulighed for at komme forbi mit værksted og se et udvalg af vielsesringe, overflader, størrelser på sten og lignende. Hvis du har særlige ønsker og alternative ideer, så lad os tale om det.

 

VIELSESRINGE? - JEG KOMMER TIL JER

……………………………………………………………………………………

Ønsker du at jeg kommer hjem til jer og taler om jeres ideer kan det også lade sig gøre.

Af mange forskellige årsager kan det være svært at afse tid til projekt-vielsesringe. Det er for mange en stor ting af vælge de ringe der skal binde jer sammen og det tager tid. Derfor har du nu mulighed for at jeg kommer ud når børnene er puttet, når I har fri fra arbejde eller når det passer i jeres kram.

 

Jeg kommer med et udvalg af vielsesringe, overflader, metaller o. lign,  så vi i ro og mag kan finde ud af hvad i ønsker og hvad der er muligt.

 

Skriv eller ring og lav en aftale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Katja Jaeger